Portal  •  Forum  •  Album  •  Szukaj  •  Nowe posty  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Rejestracja  •  Zaloguj
Calendar 
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Zobacz poprzedni tematTen temat wyslacPokaz kto widzial ten tematTen temat zachowac jako filePrintable versionZaloguj się, by sprawdzić wiadomościZobacz następny temat
Autor Wiadomość
306_Bluesbrat

poland.gif
PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 1:37 am  Temat postu:  Zarabianie na grach Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Joł ziomy Razz Razz

Podczas jednej z wieeeeelu eskapad na swerwerze spits vs 109 , kolega Kubek pindnął propozycję odnośnie super czita... Powiedział, że powinien być taki czit, który by zaliczał kile w określonym czasie na serwerze posiadaczowi w/w czita... Ja na to pindnąłem przykład formy zarabiania na serwerach typu spits vs 109. Otóż założyłem, że produktem były by sektory ( te na mapie... podziałka). Zakładając, że większość "lata" dla "statsów, to sprzedawałbym możliwość zgarniania wszystkich kilów w wykupionym sektorze... Oczywiście sektory o największym natężeniu walk były by najdroższe.Właściciele takowych mogliby sprzedawać kile potrzebującym, sfrustrowanym symulolotnikom, którzy chcą za WSZELKĄ CENĘ i tak zaistanieć w tzw kur*wa statch...

Co Wy na to? No co?

pozdr

Byk Pleć:Mężczyzna Smok OfflineOsobista galeria 306_BluesbratZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
302_Corsair

poland.gif
PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 1:22 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Ty też siedzisz na bezrobociu? Smile

Blizniak Pleć:Mężczyzna Małpa UkrytyOsobista galeria 302_CorsairZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
315_Arthur_PL

poland.gif
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 10:22 am  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

Spoko podam ci nr konta na ktore mi wplacisz i nie ma sprawy bede ci wystawial tyle AK ze nie przerobisz i zostaniesz super asem Smile aha zawsze Ci podam gdzie aktualnie znajduje sie w 98% pojechany latwy KILL

kuzwa ze tez wczesniej na to nie wpadlem ( nawet mysliwi maja swoich naganiaczy nie ) Very Happy POZDRO !

Knock!!! Knock !!! WHOO ?!!! : Me NooB 1st Class !!!

Rak Pleć:Mężczyzna Swinka OfflineOsobista galeria 315_Arthur_PLZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer GG
chewbacca

poland.gif
PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 7:36 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

To wcale nie jest smieszne Wink w WoW takie cos to normalka, takze w Ogame, i napewno w wielu innych grach, ludzie pakuja miesiecznie sporo kasy zeby byli lepiej ustawieni w grze. Ciekawe ile szmalu Oleg od rajtuzow za te ufa zebral Twisted Evil

Ostatnio zmieniony przez chewbacca dnia Sro Sie 18, 2010 10:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Blizniak Pleć:Mężczyzna Wąż OfflineOsobista galeria chewbaccaZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość
318_Pastor_PL

poland.gif
PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 9:13 pm  Temat postu:  (Bez tytulu) Odpowiedz z cytatemNa dolPowrót do góry

A w diablo II itemy sprzedaja na allegro. Ja narazie puszczam bota ktory je zbiera.

Pozdro.

http://primacharter-va.pl

Ryby Pleć:Mężczyzna Swinka OfflineOsobista galeria 318_Pastor_PLZobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer GG
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu Zobacz poprzedni tematTen temat wyslacPokaz kto widzial ten tematTen temat zachowac jako filePrintable versionZaloguj się, by sprawdzić wiadomościZobacz następny temat

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat