Podczas jednej z wieeeeelu eskapad na swerwerze spits vs 109 , kolega Kubek pindnął propozycję odnośnie super czita... Powiedział, że powinien być taki czit, który by zaliczał kile w określonym czasie na serwerze posiadaczowi w/w czita... Ja na to pindnąłem przykład formy zarabiania na serwerach typu spits vs 109. Otóż założyłem, że produktem były by sektory ( te na mapie... podziałka). Zakładając, że większość "lata" dla "statsów, to sprzedawałbym możliwość zgarniania wszystkich kilów w wykupionym sektorze... Oczywiście sektory o największym natężeniu walk były by najdroższe.Właściciele takowych mogliby sprzedawać kile potrzebującym, sfrustrowanym symulolotnikom, którzy chcą za WSZELKĄ CENĘ i tak zaistanieć w tzw kur*wa statch...
Co Wy na to? No co?
pozdr
_________________ Nec Hercules contra plures, czyli w wolnym tłumaczeniu : I Herkules dupa jak ludzi kupa.
Spoko podam ci nr konta na ktore mi wplacisz i nie ma sprawy bede ci wystawial tyle AK ze nie przerobisz i zostaniesz super asem aha zawsze Ci podam gdzie aktualnie znajduje sie w 98% pojechany latwy KILL
kuzwa ze tez wczesniej na to nie wpadlem ( nawet mysliwi maja swoich naganiaczy nie ) POZDRO !
To wcale nie jest smieszne w WoW takie cos to normalka, takze w Ogame, i napewno w wielu innych grach, ludzie pakuja miesiecznie sporo kasy zeby byli lepiej ustawieni w grze. Ciekawe ile szmalu Oleg od rajtuzow za te ufa zebral
Ostatnio zmieniony przez chewbacca dnia Sro Sie 18, 2010 10:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum